Logo: Ger Canada 23

WORKSHOP GUIDELINES IN

Image: Guideslines
Ovi prijedlozi sluze za vase blagostanje i razumijevanje i kako biste dobili najvise koristi, najvecu vrijednost i efikasnostovog dragocjenog iscjeljenja I transformacijskog vremena

 

 

1. OPUSTITE SE I SLUSAJTE

Dok ulazite na mjesto odrzavanja radionice, molimo vas da osigurate da je vas mobilni telefon iskljucen. Odaberite bilo koju stolicu, sjednite i opustite se. Grupa ce sjediti u krugu. Posebna muzika sa visokom duhovnom rezonancom ce kratko svirati na pocetku kako bi se stvorio prostor za radionicu. Ovo je neophodan dio transmisije i veoma je vazan jer energija vec pocinje da radi. Molimo vas  da se opustite, budite svjesni i slusajte.

 

 

2. KONTINUITET & POSVECENOST

Kako je ovo akumulativan proces, idemo dublje svaki dan i energija se gradi. Preporucuje se da boravite na cijeloj radionici kako biste dobili najvise koristi od punog ciklusa energije. Razni osjecaji, senzacije, emocije i fizicka iskustva se mogu pojaviti kao dio procesa produbljivanja i vazno je da slijediti ih do zavrsne faze otpustanja.

 

 

3. TISINA

Ovo je energijskii telepatski proces koji ukljucuje ekstremno duboku senzitivnost i slusanje. Bitno je da uvijek samo jedna osoba u jednom trenutku komunicira sa Gerom i da se proces svake osobe se ne prekida. Ovo je esencijalno bitno za zapamtiti.

 

 

4. ALHEMIJA

Kako se snazna i duboko svjesna alhemija odvija u Gerovom tijelu tokom sesije, on cesto ima intenzivnu bol, zijevanje, suze, vizualno fokusiranje, i razne suptilne pokrete tijela koje su neophodne za tumacenje energije. To je normalno dok se alhemija odvija i dok se stari tragovi transformiraju i oslobadjaju. To je potpuno siguran proces i nema razloga za brigu.

 

 

5. DOGOVOR O POVJERLJIVOSTI

U cilju odrzavanja sigurnog, svetog i prostora punog postovanja za sve nas, molimo za dogovor o povjerljivosti sa svim ucesnicima. Slobodno mozete govoiriti o ovoj radionici i radu koji se desava, ali molimo vas da ne spominjete niciji licni proces izvan radionice bez njihove dozvole. Ako se utvrdi da je taj dogovor i povjerenje prekrseno, od te osobe mozemo zatraziti da napusti radionicu i / ili se vise ne vrate. Hvala vam.

 

 

6. ALKOHOL I DROGA

Molimo vas da ne pijete alkohol u bilo koje vrijeme dok se proces dogadja za punih 6 dana trajanja radionice i najmanje jos nekoliko dana poslije radionice kako bi se omogucilo da se desi prociscavanja. Konzumiranje alkohola ili droga tokom procesa moze vas uciniti vrlo bolesnima i sabotirati transformaciju. Ako dodjete na radionicu sa alkoholom ili drogom u vasem sistemu, mozda cete biti zamoljeni da napuste radionicu, za vasu sigurnost, dok se  supstance ne ociste iz vaseg tijela.

 

 

SAV neto prihod od ovih radionica ide direktno na razvoj rada i omogucavanje da ovaj rad bude dostupan drugima u autohtonim kulturama, zemljama pogodjenim borbama i ratovima ili sukobom razorenim zemljama. Bilo koji dodatni doprinosi su sa dubokom zahvalnoscu prihvacenii koristitice se za najvise dobro onih kojima je pomoc najpotrebnija. Hvala vam na velikodusnosti.

 

Vazna napomena o kontraindikacijama: Svi su dobrodosli da se ukljuce u ovaj proces i Ger ce raditi s bilo kojim stanjem ili bolescu, medjutim moze doci do mjera opreza i izuzetaka. Ako ste dijagnosticirani sa bilo kakvom ozbiljnom ili teskom mentalnom bolescu ili poremecajem kao sto su sizofrenija, psihoza, mentalna nestabilnost zbog koristenja rekreacijskih droga, itd molim vas razgovarajte sa lokalnim/om organizatorom/icom prije nego zapocnete ovo putovanje i proces!

 

Zbog transformacijske ekspanzije i intenziteta ovog procesa, vase stanje moze biti kontraindicirano. Ako je to slucaj, mozda postoje druge terapije i iscjelitelji koji mogu biti prikladniji za vas. Molimo vas da nam javite ako patite od bilo cega od ovog sto smo naveli i mozemo vas savjetovati ako je potrebno o vise prikladnom tretmanu i prakticaru na vasem podrucju. Svaku osobu cemo savjetovati na individualnoj osnovi. Hvala vam. 

"Dok god postoji iskra zivota i energije u meni, ja cu se boriti sa
hrabroscu i odlucnoscu za ukidanje diskriminatorskih zakona
i za slobodu svih, bez obzira na boju ili vjeru" ... Walter Sisulu

Other pages:


This is the text-only version of this page. Click here to see this page with graphics.
Edit this page | Manage website
Make Your Own Website: 2-Minute-Website.com