Logo: Ger Canada 23

SLOVENIAN WEBSITE

Image: Pridružite se nam na delavnici !

DUHOVNO ZDRAVLJENJE / JEDRNA PREOBRAZBA
(Ime Ger izgovorimo Džer)
Ger je izjemno sposoben in nadarjen zdravilec z Irske. Njegova široka paleta izkušenj je sad življenja polnega strastnega raziskovanja globokega zdravilskega daru, s katerim je bil rojen.

Njegovo globoko znanje in modrost izvirata iz temeljitega študija in nenehnega raziskovanja različnih duhovnih zdravljenj in praks tradicionalne medicine z vsega sveta. Povedati ve, kako je življenje revolucije privedlo do razodetja, kako je brutalna mučeniška temačnost postala razsvetlitev, ko se je učil razkrinkati in preobražati »svinec v zlato«,- bolečino v ljubezen. Postal je alkimist moderne dobe.

Njegova pot je pot Svobode, Resnice, Svetlobe in Ljubezni. »Vsi smo povezani.« Ger je mojster svojega dela – edinstven modrec, človek, ki v polnosti živi, kar uči.
»Jaz sem samo sel, sporočilo je tisto, kar je pomembno.«

CELIČNA PREOBRAZBA
Vsaka celica v našem telesu nosi spomin, ki zabeleži vse, kar doživimo. V vsaki celici je vtisnjena matrica miselnih vzorcev, sistemov prepričanj, načinov dojemanja sveta, ki smo se jih od rojstva naprej učili in prevzemali od družbe, iz izkušenj naše družine, kulturne pogojenosti…

To, s čemer so nas programirali, pa se mogoče ne sklada s tem, kar je naša duša prišla doživet ali odkrivat ali raziskovat. Stvari mogoče niso to, kar se zdijo! Prav tako kakor smo v srednjem veku živeli po kolektivnem miselnem vzorcu, da je zemlja ploščata. Potem so dokazali, da je ta miselni vzorec napačen in smo odkrili, da je drugače. Še vedno se nenehno razvijamo.

Na delavnici z Gerom smo deležni zelo močnega prenosa visoke svete zdravilne energije. Ta prihaja iz mesta čiste ljubezni, iz vira našega stvarnika, iz srca Boga. Ger da na razpolago svoje telo, da pride skozenj energija ter da se zgodita preobrazba in alkimija.
Ko se energija zliva v telo, začenja razkrivati, osvobajati in raztapljati vse, kar ne temelji na ljubezni in širjenju in rasti zavesti. Stare zakrčenosti, oblike in odtisi bolezni in obolenj, stari načini razmišljanja, stari načini bivanja, ki smo jih prerasli, se hitro sprostijo in odstranijo.
Pogosto lahko čutimo močno mrgolenje ali tresenje, ko se stare travme iz preteklih doživetij sproščajo in začne v telo z vso močjo ponovno pritekati naša strast, se začne širiti duša in globok občutek, da smo vključeni v življenje.
Ko pridemo ponovno do svojega zdravja, se življenjska moč povrne v naše telo v obliki sija, ki žari skozi našo kožo. Utrujenost in mrtvost starih spominov, ki smo jih nosili v naših celicah, hitro in trajno postaneta stvar preteklosti. Spreminjanje se nadaljuje še nekaj dni in včasih tednov po delavnici. Učinki in dobrobiti so stalni in trajajo celo življenje.

.


.

.


.

Image: Clan Spiral

                                                 .                                                .


Other pages:


This is the text-only version of this page. Click here to see this page with graphics.
Edit this page | Manage website
Make Your Own Website: 2-Minute-Website.com